avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract de munca persoana care presteaza servicii de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract de munca persoana care presteaza servicii de curatenie

Avem o asociatie de proprietari mica si dorim sa angajam cu forme legale persoana care face curatenie in asociatie. Exista vre-o reglementare, cate ore minim poate sa presteza femeia de servici? (1 ora pe zi sau 0.5 ore zilnic, sau 10 ore lunar)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 2 Mai 2013
Codul Muncii nu mai prevede un număr minim de ore pentru care se poate încheia un contract individual de muncă, lăsând la latitudinea angajatorului acest atribut, în funcție de activitățile pe care le are acesta.

Prin urmare, se poate incheia un c.i.m. si cu o ora/zi, o ora/sapt , o ora /luna etc ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu timp partial AndreeaTeodose AndreeaTeodose Care este numarul minim de ore/saptamana sau pe luna ce trebuie prevazute intr-un contract individual de munca pe durata determinata. Doresc sa ma angajez cu ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari lavinic lavinic Am contract de munca ptr. 8 ore pe zi la o firma privata.Sunt solicitat ca pe langa sarcinile de serviciu sa tin locul unei colege care se afla in crestere ... (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial andreea.voicu andreea.voicu Am infiintat in aceasta luna asociatie de proprietari formata dintr-o scara cu 8 apartamente. Vrem sa angajam femeie de serviciu si am stabilit sa vina doar de ... (vezi toată discuția)