avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... COMUNICARE SUMA CALCULATA GRESIT TAXA TIMBRU
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

COMUNICARE SUMA CALCULATA GRESIT TAXA TIMBRU

Am primit instiintarea pentru plata taxe de timbru de 3% pentru valoarea sumei cerute de noi ca pretentii drept de folosinta , dar este calculat gresit . Ce putem face ? Trimitem un inscris sub forma de intimpinare in care sa explicam ce am constatat in instiintarea primita de la judecatorie ?
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2013
VOVA6, utilizator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:13, 3 Mai 2013
Formulati o cerere precizatoare in care mentionati ca taxa de timbru este in cuantum de.. 3% din valoare si achitati suma corecta.
ok . asta pentru unul dintre reclamanti . pentru cel fara venituri se face cererea de ajutor ?
In caz ca suma e gresita ,faceti cerere de reexaminare in 5 zile de la primirea instiintarii. Altfel, inseamna ca acceptati suma de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa timbru in apel Smarandache Smarandache Doresc sa fac apel la o sentinta civila data la Jud. Oltenita. Apelul se va judeca de catre Tribunalul Calarasi. Unde si cand platesc taxa de timbru aferenta ? ... (vezi toată discuția)
Care este taxa judiciara de timbru in cazul somatiei de plata glo glo Am si eu o problema. Am introdus o somatie de plata la judecatorie. Am taxat-o cu 39 lei conform Lg.146/1997. In citatia primita suntem instiintati ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cerere indreptare greseala materiala si taxa judiciar de timbru. regularizarea cererii. Irina S. Irina S. In situatia in care reclamantul a scris gresit valoarea pretentiilor cerute prin actiunea introductiva de instanta in sensul ca a scris mai multe zerouri la ... (vezi toată discuția)