avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neprofesionalismul unui avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neprofesionalismul unui avocat

am avut un proces la curtea de apel...am angajat un avocat (a completat o delegatie) si m a reprezentat in proces dar nu a facut absolut nimic..nici nu a depus actele pe care l am dat o pt circumstantiere si am fost arestat,iar dupa 6 saptamani m a scos un alt avocat..pot sa recuperez cumva banii de la el? am o cale legala? n a facut deloc datoria...si mi a stricat viata
Nu se mai recupreste nimica, incearca,fa si tu o plangere la politie.
:coffee:
nici pe caz civil? ce sa contina plangerea?
Nu cred ca va veti recupera banii dar puteti incerca o plangere la barou sise va analiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare in legatura cu un contract de asistenta juridica luca74 luca74 Salut , am avut o problema si am fost retinut de politie am facut 2 contracte de asistenta juridica cu doi avocati si am dat o groaza de bani , aia de la ... (vezi toată discuția)
Avocat escroc :( inculpatcj inculpatcj Buna, va rog daca aveti cateva minute sa ma ajutati cu niste informatii, va multumesc. In octombrie am fost arestat preventiv, si aveam un \\"prieten\\" ... (vezi toată discuția)
Proces penal iniþiere, constituire de grup infracþional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (legea 39/2003 art. 7) ContSters228422 ContSters228422 Sunt inculpat intr un proces penal cu 14 arestati -4 in libertate(printre care si eu)..peste o sapt este prima infatisare, termen intermediar (v-as fi ... (vezi toată discuția)