avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum imi pot recupera masina?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum imi pot recupera masina?

Buna.In fine l-am imprumutat pe un cunoscut cu niste bani si ca garantie am facut un contract de vanzare cumparare despre masina lui.Masina a ramas la el.Numai acum dupa un an si jumate nu prea are bani de unde sa imi dea inapoi si nici masina nu ar vrea sa il pierde.Nu vreau sa ma cert cu el si sa ne injuram mar interesa legal ce pot face.Sa ma duc la politie?Sau la avocat?Va multumesc anticipat pentru raspuns.O zi buna
AntiStress a scris:

Nu la avocat, nu la instanta, ci o sesizare la politie, cu o plangere penala pentru sechestrare de bunuri.

Ce înseamnă „sechestare de bunuri”? Este vreo contravenție, vreo infracțiune sau e vreo prevedere specială pentru cazuri ca și cel descris?
Va multumesc pentru ajutor!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea unei creante. ContSters221184 ContSters221184 Buna ziua!!!! Am imprumutat pe un prieten cu niste bani , ca si garantie am facut un contract de vanzare-cumparare batut la masina ne autentificat de notar pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in rate prin act notarial remier remier Buna ziua, As vrea sa vand masina cumparata in 2008 cu bani prin imprumut la banca si mai am rate pana la sfarsitul lui 2013. Am primit o oferta de la ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut fara garantii,abuz de incredere sau inselaciune? addy addy Am si eu o problema pt care v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu niste informatii:Un prieten f bun a imprumutat suma de 10000 euro de la o cunostinta ... (vezi toată discuția)