avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasapoarte pentru copii minori
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasapoarte pentru copii minori

buna ziua,
va rog sa imi spuneti cum este cel mai bine si repede sa procedez pentru a face pasapoarte copiilor mei de 12 ani si 6 luni, respectiv 9 ani in aceasta perioada in care sotul meu este in tara din Italia, a. i. in vacanta de vara, sa-i pot scoate si eu singura din tara pentru a merge la el. pentru cea mica pot sa fac pe 5 ani, dar celei mari ii pot face doar pt. un an avand in vedere ca la anul ii fac buletin? si dupa asta, unde trebuie sa mergem pentru a avea toate actele necesare si ce anume.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IORDAN ELENA , utilizator 10:52, 8 Mai 2013
va multumesc!
o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in italia eu1001 eu1001 buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: sotul meu este plecat in italia si ar dori sa mergem si noi la el ( eu si cei doi copii minori ai nostri), dar nu ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si pasaport alexandraciobotar alexandraciobotar buna ziua.am nascut anul acesta in italia,vreau sa merg luna asta in romania sa fac certificat de nastere si pasaport.as vrea sa stiu daca e nevoie de procura ... (vezi toată discuția)