avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eroare de material intro hotarare definitiva penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eroare de material intro hotarare definitiva penala

Ce mai poate face ceva in cazul unei hotari definitive unde se regaseste o eroare de material care a fost indreptata partial, unde instanta de fond a recunosc ca a gresit insa prin actul de indreptare ramane cu semnul intrebarii la care inculpati se aplica si la care nu.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:01, 4 Mai 2013
Vorbiti cu avocatul dvs. ca sa va lamureasca.
Trebuie analizata hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere rectificare nume hj lucianionescu lucianionescu Buna ziua, as dori foarte mult sa cer parerea unui avocat in legatura cu problema mea, insa mi-au luat o caruta de bani pana acum de fiecare data. Din ... (vezi toată discuția)
Neacceptarea in instanta a recunoasterii vinovatiei inculpatului sacre_blue28 sacre_blue28 Buna ziua. As vrea sa stiu daca urmatoarea situatie este posibila: in cazul unui recurs (infractiunea de vatamare corporala din culpa, accident auto, ... (vezi toată discuția)
Modificare act administrativ vasile2013 vasile2013 Un act administrativ intern poate fi modificat de catre emitent printr-un alt act de revenire sau,in conditiile in care deja produce efecte, numai instanta de ... (vezi toată discuția)