avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de reiterare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de reiterare

ce este termenul de reinterare in cazul unei cereri de liberare conditionata? data la care va fi prezentat instantei cu cererea de eliberare conditionata sau data la care va intra in comisia de liberare conditonata din penitenciar? va multumesc
Cel mai recent răspuns: remus11 , utilizator 14:28, 6 Mai 2013
Termul de reiterare este data dupa care se poate introduce o noua cerere cu acelasi obiect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea conditionata mayra2013 mayra2013 buna seara.tatal meu are eliberarea cnd joi la judecatoria sec 5.iar avocat nu poate ajunge la proces.el a fost admis de comisia din pnt,are o declaratie ca va ... (vezi toată discuția)
Cod penal andreea_roshkata andreea_roshkata buna ziua,as dori sa stiu si eu cat dureaza comisia de eliberare,dupa ce s-a executat pedeapsa,adica dintr-un an face 8 luni si dupa aceea intra in comisie ,as ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata mady70 mady70 Buna seara!am citit pe forum ca eliberarea conditionata poate fi ceruta si la executarea a 1/2 din pedeapsa.mentionez ca detinutul licreaza in cadrul ... (vezi toată discuția)