avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament cumparat cu credit cu Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament cumparat cu credit cu Prima Casa

Buna ziua,

As dori sa stiu daca un apartament cumparat cu programul Prima Casa in urma cu 2 ani cu credit bancar poate fi vandut daca este achitat cash (partea din credit care a ramas). Sau trebuie asteptat sa treaca 5 ani din momentul cumpararii? Multumesc si Hristos a Inviat!
Cel mai recent răspuns: ContSters267464 , utilizator 10:19, 7 Mai 2013
Buna ziua, trebuie sa asteptati sa treaca cei 5 ani de la data cumpararii. Interdictia de instrainare este stabilita in consideratia faptului ca ati beneficiat de conditii mai bune de creditare, facilitate de Statul Roman si nu aveti voie sa vindeti pentru ca Statul a vrut sa elimine "specula".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cumparat prin prima casa AlexandruSandu AlexandruSandu Buna Ziua, Ati putea, va rog sa imi spuneti daca pot sa vand un apartament achizitionat prin programul prima casa (2010) dupa un an de la cumparare. Din ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - blocker madalinagradinaru madalinagradinaru Buna ziua, Numele meu este Madalina Gradinaru. Am decis sa va scriu dupa lungi cautari de raspunsuri a situatiei in care ma aflu, eu si iubitul ... (vezi toată discuția)
Prima casa perioada de 5 ani fulminator fulminator Am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa 1 in dec. 2009. Dupa cum stiti, exista o perioada de 5 ani in care nu ai voie sa instrainezi ... (vezi toată discuția)