avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspuns la interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspuns la interogatoriu

in cazul in care o persoana juridica trebuie sa raspunda la interogatoriu, este obligatoriu sa o faca pe foaia pe care sunt puse intrebarile? Daca nu este suficient spatiu? Multumesc
da, e bine ca dupa fiecare intrebare sa apara raspunsul.daca nu ajunge foaie, se suplimenteaza cu alta/altele
raspunsurile se pot scrie si separat, pe o foaie, mentionand numarul intrebarii. sau se pot rescrie intrebarile si completa sub fiecare.
se poate scrie si pe alta foaie
Daca raspunsurile insa ating o lungime prea mare, pe langa riscul ca instanta sa nu aiba timp sa le citeasca, ele ori sunt urmarea unor intrebari prost formulate ori pot duce la detalii care sa furnizeze puncte de plecare pentrz partea adversa in demonstrarea unor chestiuni...
Nu as recomanda vreunui client sa se intinda in a raspunde... Pentru ca, de regula, nu-i e in avantaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoiu scris din oficiu / civil marianaflore marianaflore Buna ziua, In cazul in care mi s-a trimis, in calitate de reclamant, un interogatoriu din oficiu si lamuriri solicitate cu privire la chestiuni de drept si ... (vezi toată discuția)
Raspuns la interogatoriu louisa louisa Buna ziua, Ma aflu prima oara in situatia de a raspunde la un interogatoriu,sunt consilier juridic si nu stiu daca raspunsurile la interogatoriu ce mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Citatie in care se mentioneaza ca se face interogatoriu marinela_09 marinela_09 Buna ziua, am primit o citatie de la judecatorie, cum ca trebuie sa ma prezint personal la interogatoriu. Sunt cu fostul sot in proces de vizitare minor. ... (vezi toată discuția)