avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interogatoiu scris din oficiu / civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Interogatoiu scris din oficiu / civil

Buna ziua,

In cazul in care mi s-a trimis, in calitate de reclamant, un interogatoriu din oficiu si lamuriri solicitate cu privire la chestiuni de drept si de fapt strans legate de obiectul dosarului, insa pentru intrebarile cu raspuns da sau nu sunt casute de bifat pe pagina interogatoriului trimis insa acolo unde se solicita lamuriri sau explicatii nu este lasat loc suficient pentru a scrie, cum este corect sa fac?
Sa raspund pe interogatoriul efectiv trimis doar acolo unde raspunsurile sunt cu da/nu si explicatile pe foaie separata si sa specific acest lucru? Sau totul pe foaie separata si atasez interogatoriul cu intrebarile, copiindu-l insa lasandu-mi loc pentru a raspunde?
Nu stiu exact daca este corect sa las interogatoriul original trimis fara raspunsuri pe el din moment ce are casute pt a bifa..
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:32, 2 Octombrie 2016
Buna ziua.
Raspundeti cu da si nu pe formular si pentru celelalte scrieti pe hartie separata si aratati al ce intrebari raspundeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la interogatoriu louisa louisa Buna ziua, Ma aflu prima oara in situatia de a raspunde la un interogatoriu,sunt consilier juridic si nu stiu daca raspunsurile la interogatoriu ce mi-a fost ... (vezi toată discuția)
O partea (paratul) poate interoga reclamantul / martorii intr-un proces civil, in cazul in care nu are avocat? Mihaela_12 Mihaela_12 Intr-un proces civil, partea care nu are avocat (parat) poate solicita in Fond, interogarea reclamantului sau martorilor? Daca da, care este procedura pentru ... (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)