avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ma poate ajuta cineva? Nu prea stiu sa lucrez in SAGA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ma poate ajuta cineva? Nu prea stiu sa lucrez in SAGA

Lucrez in SAGA si nu prea le stiu prea bine unele lucruri. Ma poate ajuta cineva?

[Editat - nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, este impotriva Regulamentului si se citeste greu]
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2013
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: MGHEORGHE78 , utilizator 16:03, 14 Mai 2013
Sunt tutoriale pe site-ul sagasoft.ro.Daca programul este cumparat cu licenta, aveti dreptul la instruire!Mult succes!
Si eu sunt incepatoare in saga. Iti pot spune doar cum am procedat eu: am urmat instructiunile din manualul de utilizare si nu a fost greu deloc. Am introdus manual balanta initiala si apoi am descoperit cum se fac inregistrarile. Acum pot spune ca imi place cum functioneaza. Bafta!

Mariana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare plata cu cardul ela21031984 ela21031984 Daca clientul plateste cu cardul intr-un magazin cu amanuntul este corect sa fie inregistrat 5121=5125? [Editat - va rugam nu mai scrieti exclusiv cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere autorizatie constructie enachescuadrian enachescuadrian Buna ziua. Am o constructie finalizata la care nu am respectat proiectul initial pe care mi sa eliberat autorizatia de constructie (in autorizatie am P+1 iar ... (vezi toată discuția)
Mostre creatza_70 creatza_70 Buna ziua, In cadrul unei proceduri de achizitie publica de furnizare sistem informatic integrat ((licente software, servicii dezvoltare software, ... (vezi toată discuția)