avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj casa prin programul Prima Casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj casa prin programul Prima Casa

divortam si avem o casa achizionata prin programul prima casa precum si un credit de consum pentru renovarea acestei case si achitionarea de bunuri necesare ,mobila, electrocasnice, etc. Eu nu doresc casa vreau doar sa ies din contractele de credit deoarece la ambele credite sun coplatitor......ce pot face si ce costuri implica...va rog ajutati-ma cu un sfat... mii de multumiri !
Cel mai recent răspuns: VoL , utilizator 08:59, 19 Februarie 2014
Categoric, asta reiese si din mesajul meu, in ambele situatii am mentionat obligativitatea ca banca sa-si exprime acordul. Problema ridicata de autoarea topicului era daca va putea sa-l inlature definitv pe sot (fostul sot !? inca neclar aspectul acesta), astfel incat sa nu plateasca singura tot si apoi sa fie nevoita sa imparta cu el bunurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare? dorat dorat Buna seara. fosta sotie a scos un credit de nevoi personale. creditul este girat cu casa fostiilor socri eu sunt coplatitor in contractul de credit,vreau sami ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna ziua. Daca o persoana a achizitionat impreuna cu sotul un apartament in anul 2009 prin programul prima casa iar anul acesta au divortat, care sunt sansele ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa / divort - partaj Elf123 Elf123 Buna ziua, Am obtinut un credit prima casa in toamna. Sotia este co-platitor. Suntem casatoriti de mai putin de un an si luna aceasta am depus cerere de ... (vezi toată discuția)