avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort - competenta teritoriala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort - competenta teritoriala

la ce tibunal pot sa divortez daca sunt din ilfov am inteles de la tribunalul mare ca trebuie sa merg la cornetu.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:48, 7 Mai 2013
Instanta competenta sa pronunte divortul este instanta de la ultimul domiciliu comun al fostlot soti. Daca acest domiciliu se regaseste in Ilfov, in functie de adresa concreta pot fi competente Judecatoria Buftea sau Judecatoria Cornetu
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, procedura Amalia_diva Amalia_diva Buna ziua, Sunt separata de 6 luni de sotul meu,avem un copil in varsta de un an. Am parasit domiciliul conjugal in urma nenumaratelor motive temeinice ( ... (vezi toată discuția)
Procedura divort - competenta teritoriala NatyStancu NatyStancu Buna ziua, sora mea stabilita in New York doreste sa divorteze. S-au casatorit in Romania, el este tot roman (stabilit de mai multi ani in America), au fost ... (vezi toată discuția)
Incepe activitatea la tribunalul ilfov Roland Mindrila Roland Mindrila Tribunalul Ilfov, cu sediul in orasul Buftea, judetul Ilfov si-a inceput activitatea pe 1 noiembrie 2011. Tribunalul cu adresa in Str. Stirbei Voda nr. 24, ... (vezi toată discuția)