avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amanare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amanare proces

buna ziua,daca la un proces civil,castigat de mine in prima instanta,la apel la primul termen pot cere amanare pt angajarea unui aparator?multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:27, 7 Mai 2013
Depinde de termenul scurs intre data la care ati primit citatia si data fixata pentru termenul de judecata
2 luni
Ar trebui sa va acorde acest termen avand in vedere ca timpul scurs este relativ redus, perioada in care se includ si Sarbatorile Pascale si implicit perioada de concedii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata pentru datorii la intretinere g_andreea g_andreea Buna ziua,acum 3 luni am semnat un acord de plata si din pacate nu am putut sa platesc.Am un apartament mostenit,22 ani,sunt eleva si am o pensie de urmas de ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare primul termen de apel flori9 flori9 Buna ziua, pot cere la primul termen de apel o amanare pt angajare avocat? Mentionez ca eu sunt persoana care a facut apelul. Problema este ca citatia a ... (vezi toată discuția)
Amanare termen apel la sentinta civila - contestatie executare silita Tasha18 Tasha18 Buna ziua , In ce conditii se poate solicita la Judecatorie amanarea termenului de judecata pentru apel la o sentinta civila privind executarea silita,care ... (vezi toată discuția)