avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat este valabila o verficarea metrologica?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat este valabila o verficarea metrologica?

Verificarea metrologica a aparatului rada a fost eleberata pe 12/09/2007. Mai este valabila la data de 12/09/2008?
Cel mai recent răspuns: ghitactin , utilizator 14:03, 2 Martie 2009
Verificarile metrologice sunt valabile pentru o perioada de doi ani pentru aparatele cinemometre.
Este valabila la un an dupa, in concluzie.
Eu stiam ca valabilitatea este de 12 luni o sa mai caut. Mersi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Veridicitate probe video/foto radar adixadi adixadi Cum pot sti care este momentul inregistrarii vitezei, daca pe imagine viteza este aceeasi de la inceputul si pana la sfarsitul inregistrarii? Imaginile apar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doua intrebari scurte: 1. am o contestatie pentru ... goldieczr goldieczr Buna ziua, doua intrebari scurte: 1. Am o contestatie pentru radar. Cum pot sa fac rost de inregistrarea video? (in contestatie este mentionat ca judecata sa ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala amenda radar mariusdaniel29 mariusdaniel29 Salut! Am nevoie de ajutor, va rog frumos! Atazi, 17.04.2012. ma indreptam inspre localitatea Targoviste, din sens opus venea un Logan al Politie, au aprins ... (vezi toată discuția)