avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... contract de munca norma intreaga si jumatate de norma
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

contract de munca norma intreaga si jumatate de norma

Buna ziua ,
lucrez ca lucrator desmnat la o companie avand contract cu norma intreaga stiind ca asa cere legislatia in vigoare , intrebarea mea este mai pot lucra pe acelasi post la o alta companie cu contract pe jumatate de norma 4 ore dar in monentul in care fac instruirea intiala sa apar pe pontaj cu 8 ore (mentionez ca in contractul cu jumatate de norma este sipulata posibilitatea de presta
re ore suplimentare )
Cel mai recent răspuns: crisislory , utilizator 15:30, 9 Mai 2013
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Specialist ssm MARIUS MEG MARIUS MEG Sunt angajat la o firma 8 ore specialist ssm (lucrător desemnat),pot sa am contract de specialist ssm si la alte firme? Daca da la cate firme si de cate ore ... (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat Daniela ȘULEA Daniela ȘULEA Bună ziua, As dori sa stiu daca sunt angajată pe functia de responsabil de mediu, pot avea in fisa postului consemnat ca activitati suplimentare și ssm? ... (vezi toată discuția)
Angajat ssm nicoletaart nicoletaart Buna ziua, Lucrez la o firma care unde avem un angajat specialist SSM, cim cu 16ore/luna. Din cate am inteles acest contract nu este valabil.(stiti ce ce ... (vezi toată discuția)