avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare

Am primit o cerere de chemare in judecata pentru neplata facturi insa acestea au fost achitate cu o zi inainte de data inregistarii cererii la judecatorie, clar nu au intrat banii in contul respectiv pana la aceea data. Acum trebuie sa depun o intampinare la judecatorie si daca da, ma puteti ajuta cu un model?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:33, 8 Mai 2013
Buna ziua,
Intampinarea este cererea prin care dumneavoastra aratati modalitatile de aparare de care intelegeti sa faceti uz.
In situatia dumneavoastra este bine sa o formulati in 2 exemplare aratand ca ati platit si anexand COPIII CONFORME CU ORIGINALUL de pe chitanta de plata.
Atentie, va trebui sa solicitati si respingerea cheltuielilor de judecata ale reclamantului.
av. Gabriel Klein Kiritescu

[Va rugam nu mai recomandati contactarea unui avocat, incalcati punctul 2.5. din Regulamentul de postare]
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare solutie pe scurt Marta Tot Marta Tot Exista vreo deosebire intre expresiile cerere formulata si cerere precizata? Cum se interpreteaza solutia oe scurt potrivit careia se admite cererea precizata, ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa intabulata gresit ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. am cumparat o casa cu teren (500 mp), intabulate de prin 2001. ideea este ca am masurat si am constatat ca nu corespunde exect cu ceea ce reiese ... (vezi toată discuția)
Cum fac cererea pentru renunțarea chemării in judecată pentru pensia alimentara Nicoleta1234567 Nicoleta1234567 De curând m.am împăcat cu soțul meu și aș vrea sa.mi retrag acea plângere pentru pensie îmi puteți spune ce anume scriu in acea cerere va rog! (vezi toată discuția)