avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interpretare solutie pe scurt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Interpretare solutie pe scurt

Exista vreo deosebire intre expresiile cerere formulata si cerere precizata? Cum se interpreteaza solutia oe scurt potrivit careia se admite cererea precizata, cu apel, Hotarare din 28 05 2013? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:18, 10 Iunie 2013
Buna ziua,
Daca dupa depunerea cererii ati mai formulat niste precizari, atunci se va judeca cererea depusa initial coroborata cu modificarile ulterioare.
Aceasta este interpretarea.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Va multumesc din suflet, dar fac urmatoarea precizare : reclamantul X a formulat o cerere, iar avocatul paratului a depus o cerere prin care preciza anumite aspecte din continutul cererii formulate. Raspunsul dumneavoastra este valabil si in aceasta situatie?
Buna ziua,
Nu prea inteleg cum avocatul partii adverse poate preciza cererea introductiva fara acordul partii care a formulat cererea.
Doar daca este in materie de drepturi banesti si se arata ca o parte din datorii au fost achitate.
Fiti mai clara va rog.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Este vorba de faptul ca in cererea formulata de reclamantul X era inclusa pentru evacuare o persoana care de fapt nu mai locuia la locatia din care se cerea evacuarea, iar avocatul a precizat acest aspect.
Am inteles,
Nu avea sens sa se dispuna evacuarea unei persoane care nu mai locuieste si de aceia s-a decis doar evacuarea celor ce locuiesc. Precizarea la asta se referea.
Daca una din persoanele chemate initial in instanta nu mai locuia acolo, crerea a ramas fara obiect in privinta ei.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara- retragerea plangerii pentru abandon voicudianaalina voicudianaalina buna ziua! ma numesc alina si doresc sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema. am trait in concubinaj cu un baiat si avem o fetita de 2 ... (vezi toată discuția)
Partaj - cum se stabilesc cotele, valoarea imobilului lidy lidy suntem doi fraţi după mamă care au o moştenire(casă care a fost făcută împreună cu tatăl vitreg al meu,) dar nu ne putem înţelege, fratele a ... (vezi toată discuția)
Acordare pensie alimentara minor ioanadavid ioanadavid buna ziua,in cat timp se acorda pensia alimentara dupa castigarea procesului de custodie si pensie alimentara? (vezi toată discuția)