avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere sediu pfa intr-un apartament ipotecat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere sediu pfa intr-un apartament ipotecat

buna ziua
as dori sa stiu daca este posibil sa declar sediu social pentru un pfa intr-un apartament ipotecat;
Cel mai recent răspuns: ramonika92 , utilizator 09:09, 10 Mai 2013
La registrul comertului nu vi se solicita extras de carte funciara, unde este specificata ipoteca. Aveti nevoie de acordul vecinilor si contractul prin care dovediti proprietatea asupra imobilului,sau contract de comodat, sau contract de inchiriere cu acordul proprietarului.
Multumesc pentru raspuns.La registrul comertului ni s-a cerut dar au spus ca nu ne afecteaza cu nimic ipoteca.La Finante cred ca va fi o problema.Ma puteti ajuta va rog cu mai multe precizari.
multumesc anticipat pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru si ipoteca Administrator1 Administrator1 Buna ziua, Am rasfoit pret de cateva ore diverse discutii de unde schitez urmatoarele: Pentru un contract de comodat intre proprietar si tert, nu este ... (vezi toată discuția)
Despre infiintarea unui pfa ndan57 ndan57 Buna ziua va rog frumos daca doreste cineva care stie bine sa ma lamureasca si pe mine despre ce trebuie la infiintarea unui PFA, este vorba despre o pers. ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social pfa iulianamanga iulianamanga Buna ziua , sotul are PFA TAXI -in apartamentul i n care am locuit. Acum am vandut apartamentul. Doresc sa-mi spune-ti ce acte trebuie sa fac ptr a schimba ... (vezi toată discuția)