Buna ziua,
Am o intrebare: Am fost sunat astazi de catre un agent de politie si ma chemat sa dau o declaratie. Eu am cerut mai multe detalii despre motivul acestei declaratii, iar el mi-a spus sa ma prezint la politie pentru mai multe detalii. Eu as vrea sa stiu daca telefonic trebuie sa imi dea motivul chemarii mele la politie sau nu. Pentru ca banuiesc sa nu fie co gluma proasta. Agentul sa prezentat dar poate sa fie si un nume fals.
Buna ziua,
De obicei agentii vin direct la domiciliu sau va trimit invitatii scrise.
Ar fi bine, daca aveti numarul de pe care ati fost sunat, sa verificati cine este.
Nu, nu este obligatoriu sa se dea detalii despre motivul invitatiei avand in vedere ca asa cum dumneavoastra nu sunteti convins despre identitatea persoanei de la cealalalt capat al firului, nici acela nu avea de unde sa fie convins ca sunteti dumneavoastra si nu ar fi fost indicat sa dea detalii despre un dosar altcuiva.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Citarea se poate face si prin nota telefonica, va recomand sa va prezentati la sectia de politie unde ati fost chemat, aveti dreptul sa fiti asistat de un avocat.
Citatie procedurala
birdie
Buna Seara,
Am fost sunat astazi sa ma prezint la o sectie de politie.Persoana s-a prezentat,( nu mai tin minte exact numele) si a spus sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)