avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Chemat la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Chemat la politie

Buna Ziua! A=D>m fost sunat astazi de un domn si mi-a spus sa ma prezint la sectie si sa intrep de dumnealui. Mentionez ca sunt "implicat" intr-un conflict cu un domn, care ma amenintat de mai multe ori ca o sa imi faca rau cu ajutorul politiei. Am de recuperat niste bani pentru niste service ce i le-am facut acestui domn, dar el nu vrea sa ma plateasca conform intelegerii. A fost o intelegere verbala. Am in posesesie niste lucruri ce-i apartin. Am incercat de mai multe ori sa cadem de acord, eu sa-i predau bunurile dar cand e vorba de plata mea acesta nu mai vrea si tot ceea ce spune e ca o sa-mi faca rau.Sunt oblicat sa merg la sectie doar pentru ca ma sunat un politist?
Cel mai recent răspuns: DanutConstantin , utilizator 10:31, 5 Noiembrie 2014
invitatie de la politie ati primit ?
Nu, doar apelul telefonic al acelui domn. Care mi-a spus sa ma prezint la ora 11 la sectie si sa il caut.
Da, trebuie sa va prezentati, citarea se poate face şi prin notă telefonică.
Din descrierea dvs banuiesc ca vi s-a facut plangere penala ptr abuz de incredere.
si daca este o gluma proasta ?
in cazul in care politia are treaba cu dumneavoastra , va trimite o invitatie in care va comunica data , ora si eventual motivul , plus sanctiunile in caz de neprezentare.
trimiteti-i si dumneavoastra domnului un mesaj la ora 11 , in care sa specificati ca ati ajuns , dar dansul nu a fost prezent acolo , asa ca ati plecat .
Am inteles. Multumesc pentru timpul acordat si raspunsuri. O sa revin cu detalii daca imi este permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie la politie pentru declaratie. NicuPNI NicuPNI Buna ziua, Am o intrebare: Am fost sunat astazi de catre un agent de politie si ma chemat sa dau o declaratie. Eu am cerut mai multe detalii despre motivul ... (vezi toată discuția)
Invitatie telefonica pentru prezentare la sectia de politie apr0ape_om apr0ape_om Am primit un telefon de la un politist, asa a spus el ca este si m-a invitat verbal la politie cand am eu timp , dar nu mi-a spus in ce problema sunt chemata . ... (vezi toată discuția)
Reprezentare sectie politie bragadiru crina25 crina25 Buna ziua Am nevoie de un Domn Avocat care sa ma reprezinte sau care sa ma insoteasca la sectia de Politie din Bragadiru IF. Nu locuiesc in Bragadiru, insa ... (vezi toată discuția)