avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicarea hotãrârii judecãtoreºti în vederea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicarea hotãrârii judecãtoreºti în vederea promovãrii recursului

am avut o plangere contraventionala si in data de 19.04.2013 s-a dat urmatoarea solutie :

Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea contravenţională. Menţine procesul verbal de contravenţie. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 19.04.2013.
Vreau sa fac recurs insa nu am primit nici pana la data de 08.05.2013 comunicarea .Unde pot sa ma interesez sa vad de ce nu a sosit , va rog sa-mi dati un sfat ce pot sa fac in aceasta situatie !

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:50, 12 Mai 2013
Buna ziua,
Va trebui sa va interesati la arhiva instantei de fond daca a fost motivata sentinta.
Abia dupa motivare (care se face teoretic in 30 de zile, practic ..........) si dupa comunicare puteti formula recursul pentru a sti ce critici aduceti sentintei.
Puteti sa formulati si acum un recurs nemotivat dar motivele de recurs va trebui sa le formulati in 15 zile de la comunicare (de la momentul cand v-a venit acasa sentinta).
av. Gabriel Klein Kiritescu
ASTA PRESUPUNE SA MERG LA TRIBUNAL , NU ? Nu se poate telefonic sau prin alta modalitate?

Multumesc
Ba se poate şi telefonic. Sunaţi la arhiva instanţei şi întrebaţi dacă a fost redactată hotărârea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea ºi comunicarea hotãrârii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: am cistigat la fond la Tribunalul Bucuresti iar Curtea de Apel a respins recursul declarat de pirita. Motivarea recursului o voi ... (vezi toată discuția)
Apel euaceeasi euaceeasi Buna seara...... Am avut un proces cu politia rutiera pentru contestatie proces verbal si astazi am aflat decizia judecatoarei.... Tip solutie: Respinge ... (vezi toată discuția)
Agravarea situatiei in urma admiterii recursului remus_luca remus_luca In dispozitivul deciziei instantei de recurs se dispune ca imi este admis recursul, dar solutia este una care imi agraveaza situatia anterioara. In mod legal o ... (vezi toată discuția)