am avut o plangere contraventionala si in data de 19.04.2013 s-a dat urmatoarea solutie :
Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea contravenţională. Menţine procesul verbal de contravenţie. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 19.04.2013.
Vreau sa fac recurs insa nu am primit nici pana la data de 08.05.2013 comunicarea .Unde pot sa ma interesez sa vad de ce nu a sosit , va rog sa-mi dati un sfat ce pot sa fac in aceasta situatie !
Buna ziua,
Va trebui sa va interesati la arhiva instantei de fond daca a fost motivata sentinta.
Abia dupa motivare (care se face teoretic in 30 de zile, practic ..........) si dupa comunicare puteti formula recursul pentru a sti ce critici aduceti sentintei.
Puteti sa formulati si acum un recurs nemotivat dar motivele de recurs va trebui sa le formulati in 15 zile de la comunicare (de la momentul cand v-a venit acasa sentinta).
av. Gabriel Klein Kiritescu
Apel
euaceeasi
Buna seara...... Am avut un proces cu politia rutiera pentru contestatie proces verbal si astazi am aflat decizia judecatoarei....
Tip solutie: Respinge ... (vezi toată discuția)