avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Agravarea situatiei in urma admiterii recursului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Agravarea situatiei in urma admiterii recursului

In dispozitivul deciziei instantei de recurs se dispune ca imi este admis recursul, dar solutia este una care imi agraveaza situatia anterioara. In mod legal o asemenea solutie s-ar fi putut da numai in situatia in care imi era respins propriul recurs.
Cand si ultima instanta incalca legea ce mai e de facut? (penal)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:35, 27 Iunie 2013
Buna ziua,
Nu este nimic anormal. Instanta a admis atat recursul dumneavoastra pentru partea de sentinta criticata si a admis si recursul Parchetului pentru ce a criticat acesta.
av. Gabriel Klein Kiritescu
In ce fel se creaza o situatie mai grea?
Ce s-a schimbat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea ºi comunicarea hotãrârii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: am cistigat la fond la Tribunalul Bucuresti iar Curtea de Apel a respins recursul declarat de pirita. Motivarea recursului o voi ... (vezi toată discuția)
Comunicarea hotãrârii judecãtoreºti în vederea promovãrii recursului bubby bubby am avut o plangere contraventionala si in data de 19.04.2013 s-a dat urmatoarea solutie : Tip solutie: Respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge ... (vezi toată discuția)
Recurs poseaadrian poseaadrian buna ziua. un ınvinuit care nu s-a prezentat la proces penal şi nu are aparator , dupa ieşirea hotaririi judecatoreşti, are dreptul la recurs? (vezi toată discuția)