avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie de crestere a copilului in cazul sotului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie de crestere a copilului in cazul sotului

Buna ziua,
Ma numesc Avramut Loredana si as avea o nelamurire.Am inteles ca din net se calculeaza 85% dar sotul meu este sofer pe tir si de aceea sunt curioasa daca nu se iau in calcul si diurnele(tin sa precizez ca le primeste in mana nu in salar) din moment ce la banca i s-u luat in considerare. Pe langa asta in fiecare luna i se trage din salar asa numitele garantii care se depoziteaza in alt cont tot pe numele lui. Eu ma gandesc ca logic ar fii sa se ia si alea in calcul pt ca sunt tot veniturile lui,doar el munceste pentru ele.I se trage pe luna aproximativ 300 , 400 ron depinde de incadrare!


Va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 21:15, 6 Martie 2009
lucrez din 28 iulie 2008.salariul meu brut este de 1071 iar salariul net a fost in medie de 800 ron.si am concediu de o luna de zile.pe luna februarie. Daca va sunt de folos datele si puteti sa imi calculati,sau saca nu sa imi spuneti cei 75% din ce se calculeaza din brut sau din net
Pentru calculul concediului medical este necesar sa spuneti salariile brute din lunile august 2008 pana in ianuarie 2009 si daca ati lucrat toate zilele in aceasta perioada sau ati avut cfp........
Procentul de 75 % se aplica la brut.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2009
adelaida_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de concediu medical luat imediat dupa ccc? orora orora Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza concediul medical cu cod 01 imediat dupa CIC. Se iau in calcul veniturile din indemnizatia de crestere copil ? ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediul medical GYOGYO GYOGYO Buna sear.Va rog sa ma ajuta cineva.Sunt in concediu medical(75%) in toate luna decembrie,,in ultimii 6 luni am avut salar minim pe economie cat ar trebui sa ... (vezi toată discuția)