avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca sunt in concediu de paternitate pot derula ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca sunt in concediu de paternitate pot derula afaceri prin firma mea?

Bun gasit!
Mai am o nelamurire. Sunt angajat al unei firme, voi ramane in concediu pentru cresterea copilului.Pe perioada concediului de paternitate pot sa imi administrez firma proprie? Pot sa emit facturi, sa semnez contracte? Pot sa emit facturi si firmei unde lucram?
E vreun impediment legal?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mr. Brightside , utilizator 18:55, 2 Martie 2009
Nu, nu exista nici o prevedere legala care sa va interzica acest lucru cu mentiunea ca nu puteti fi retribuit pentru activitatea desfasurata
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate intra tatal in ccc? dan_co dan_co Buna ziua! Sotia mea se afla in concediu de crestere a celui de-al doilea copil, nascut inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani. Avand in vedere ca al ... (vezi toată discuția)
Lucru in concediu creste copil cic Yoyo323 Yoyo323 In cazul in care se doreste lucrul in timpul concediului de crestere copil, ce restrictii legislative sunt ? E ok facturarea pentru serviciile prestate (IT) ... (vezi toată discuția)
Administrator si concediu crestere copil draghita.ionela draghita.ionela Buna ziua! Sunt angajata cu contract de munca la o societate, si in paralel am infiintat un SRL unde sunt asociat unic si administrator. Voi suspenda ... (vezi toată discuția)