avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Administrator si concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Administrator si concediu crestere copil

Buna ziua! Sunt angajata cu contract de munca la o societate, si in paralel am infiintat un SRL unde sunt asociat unic si administrator. Voi suspenda activitatea pe societatea unde sunt angajata, dar as vrea sa stiu daca am voie sa raman administratorul firmei mele pe perioada concediului de crestere copil?
Pe firma mea am o alta fata angajata, care va emite facturi, etc., dar nu intentionez sa scot profitul firmei ca si dividende in cei 2 ani de Concediu crestere copil.
Am sunat la AJPIS insa doamna de acolo nu m-a prea lamurit...
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2021
draghita.ionela, utilizator
Cel mai recent răspuns: draghita.ionela , utilizator 18:11, 18 Iunie 2021
Aveti voie sa ramaneti administratorul firmei dvs (fara remuneratie) pe perioada concediului pentru cresterea copilului.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare indemnizatie crestere copil daca sunt asociat unic Mariii Mariii Sunt in situatia in care sunt asociat unic si administrator in acelasi timp la un SRL fara insa sa fiu angajata cu carte de munca la aceasta firma ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)
Obligatie de intrerupere a activitatii srl pe perioada ccc? longhorn longhorn Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator (neremunerat) in cadrul unui SRL, SRL in cadrul caruia sunt si singura angajata (e vorba de o ... (vezi toată discuția)