avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce litera din art.55 corespunde situatiei in care eu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce litera din art.55 corespunde situatiei in care eu imi dau demisia

Am fost cadru didactic, angajat pe perioada determinata si mi-am dat demisia in luna martie. Ar fi trebuit sa primesc de la scoala care m-a angajat o decizie de incetare a contractlui individual de munca. Aceasta mi-ar fi necesara in situatia in care doresc din toamna sa merg sa lucrez in alta scoala.
Dar scoala spune ca nu stie sa-mi faca o astfel de decizie???? Ma puteti ajuta cu un model sau sa-mi spuneti ce trebuie sa contina ca sa fie valabila????
Si mai ales va rog sa-mi spuneti care art. si care litera trebuie scrise acolo.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: evelinaoprea , utilizator 08:23, 10 Mai 2013
Art.55 lit.c coroborat cu art.81 C.mun. ....pentru demisie

Decizie incetare prin demisie model
[ link extern ]
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim conf art 55 lit c anieta anieta Buna ziua, As dori sa stiu daca pot face incetarea unui CIM cu art. 55 lit c din Codul Muncii sau trebuie coroborat si cu art 79 din Codul Muncii? Va ... (vezi toată discuția)
Model decizie art.55 lit.c roxana stanescu roxana stanescu Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de decizie in baza Art.55 lit.c? Va multumesc anticipat.:\"> (vezi toată discuția)
Legislatie - dreptul la munca arhiresorin arhiresorin eram angajat ca agent de interventie,am comis o infractiune la codul rutier(in afara serviciului)pt care am fost condamnat 7 luni cu suspendare....ulterior mi ... (vezi toată discuția)