avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren donat Primariei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren donat Primariei

Parintii mei au mostenit in 1997, un teren extravilan, pe care sustin ca l-au donat Primariei. Acest teren se poate lua inapoi de la Primarie? Mentionez ca parintii mei au 4 copii. Acestia pot cere inapoi terenul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:26, 9 Mai 2013
Buna ziua,
Daca exista un act de donatie incheiat la notariat si nu se poate demonstara ca parintii domniei voastre nu erau in deplinatatea facultatilor mentale cand l-au incheiat, nu prea se poate face nimic.
Ar fi bine sa vedeti realitatea luand legatura cu primaria respectiva.
av. Gabriel Klein kiritescu
problema e ca nu s-a facut nici un act, doar doua declaratii, la notar precum ca se doneaza terenul primariei, prezenti fiind doar cei doi si notarul.
Cred ca este vorba de o oferta de donatie. Trebuie vazut daca Primaria a facut acceptarea donatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie fara acordul descendentilor validunca validunca Tatal meu poate sa doneze mostenirea de la parinti, surorii lui fara acordul meu ca fiica. (vezi toată discuția)
Donatie-atacabila? galcsb galcsb Buna seara.Am primit de la parinti prin donatie o casa cu terenul aferent,actul de donatie fiind cu mentiunea de uz viager pt.parinti.(pe vremea ... (vezi toată discuția)
Act donatie larisa61 larisa61 In anul 2011 am cumparat un apartament de la cumnatul meu,am mers la notar sa facem actele si pentru a plati mai putin am facut act de donatie in loc de act ... (vezi toată discuția)