Am un spatiu concesionat de la primarie la care am facut imbunatatiri,respectiv gresie,faianta,fenestratii...Din probleme financiare am ramas in urma cu plata taxelor la aceeasi primaroe.As dori sa-mi spuneti daca am o baza legala,si care anume,prin care sa solicit compensarea datoriei cu valoarea investitiei facute.
Intre timp mi s/a reziliat constractul pentru spatiul respectiv,dar am de plata restante.
Va rog raspuns cat mai urgent.
Compensarea s-ar putea realiza numai prin actul de vointa al ambelor parti. Inainte de toate trebuie analizat continutul contractului, pentru ca este posibil ca in acesta sa nu se face vreo referire la obligativitatea Primariei de a va restitui eventualele imbunatatiri realizate de Dvs.
Imbunatatiri
bubutu2
Proprietarul care mi-a facut buletin prin luare in spatiu(deci BI valabil 10 ani)vrea acum,dupa 5ani sa ma evacueze.Cum ma pot apara si recupera sumele ... (vezi toată discuția)
Modernizare spatiu
BEATRICEM
O societate comerciala cu obiect de activitate comert, functioneaza intr-un spatiu pentru care are incheiat un contract de comodat cu o persoana fizica pe o ... (vezi toată discuția)