avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Prima Casa- conditie cont de salariu la acea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Prima Casa- conditie cont de salariu la acea banca

Am depus cererea pentru obtinerea unui credit prin Prima Casa. De la banca mi s-a adus la cunostinta ca voi fi obligata sa primesc salariul intr-un cont al bancii respectiva. eu nu doresc acest lucru. mi s-a specificat ca mi se va refuza creditul daca nu sunt de acord. Este legal?
Cel mai recent răspuns: livia456 , utilizator 06:16, 10 Mai 2013
poate ca nu indepliniti conditiile de scoring, iar incasarea salariului prin banca va ofera un punctaj in lus la scoring, ceea ce va conduce la eligibilitatea dvs.
din cate am inteles nu are legatura cu acest lucru ci propunerea se face de cei de la risc.
am inteles ca este o practica uzuala si la alte banci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa CristinaBuzoianu CristinaBuzoianu Doresc sa contractez un credit prima casa. La firma la care lucrez am contract pe perioada nedeterminata, insa pe postul pe care lucrez in prezent, actul ... (vezi toată discuția)
Banca respinge creditul fara a da explicatii roxys roxys Buna ziua, Poate o banca sa respinga dosarul de credit fara a da vreo explicatie??? In perioada asta de degringolada totala am tot incercat sa iau un credit ... (vezi toată discuția)
Propunere card de cumparaturi in rate fara dobanda Nneccp Nneccp Buna ziua! Acum un an cu aproximatie am aplicat online pentru un card de cumparaturi la o banca destul de cunoscuta din Bucuresti si dupa ce mi-au analizat ... (vezi toată discuția)