Buna ziua, am nevoie de informatii si lamuriri cu privire la directiva europeana privind concediul obligatoriu pentru tata cu in ultima luna dinaintea implinirii varstei de un an al copilului.Ca tata unde trebuie sa ma adresez pentru a beneficia de concediul de o luna pentru a nu pierde indemnizatia de crestere a copilului.Sotia mea a optat pentru un an de stat acasa pentru cresterea copilului, urmand ca la inceputul lunii august 2013 sa reia activitatea la fostul loc de munca.Ce drepturi am eu ca tata si ce acte si cand trebuie sa depun dosarul pentru a nu pierde indemnizatia si pentru a beneficia legal de 30 de zile de sta cu copilul.De asemenea, am fost intrebat de la locul de munca daca acest concediul de o luna se suprapune si celui legal de 21 de zile pe an, conform contractului de munca.Din ce inteleg eu pana acum, am dreptul si la 30 de zile si la cele 21 de zile.
Astept raspuns si multumesc pentru orice lamurire in avans!
1. Daca tatal nu ia minimum o luna de CCC atunci CCC pentru mama se reduce cu o luna.
2. Tatal urmeaza aceiasi pasi pe care i-a urmat si mama cand a intrat in CCC si are nevoie de aceleasi acte:
- face cerere catre amgajator pentru suspendarea contractului individual de munca (CIM) pe o luna pentru a intra in CCC;
- depune actele la Primarie.
3. - Nu se poate lua concediul de odihna (CO) in perioada CCC deoarece este suspendat CIM.
- CO il veti lua dupa ce se termina CCC.
4. Puiteti sa cititi OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.
Buna ziua.Am revenit cu o noua situatie la strangerea actelor pentru dosarul de indemnizatie.Firma la care lucrez mi-a spus ca nu are cum sa-mi completeze anexa 1, privind salariul pe ultimele 12 luni, pentru ca pe adeverinta este specificata perioada de 12 luni inainte de nasterea copilului, perioada in care eu am lucrat la o alta companie.In luna a 11 a de la nasterea fiului meu, eu voi avea 8 luni lucrate la actualul loc de munca si 4 lucrate la fostul loc de munca.Situatia inedita a departamentului HR, in care sunt angajate persoane nepregatite pentru innedita situatia in care tatal sta acasa o luna de zile cu copilul, imi spun de asemenea ca eu trebuie sa merg la fostul loc de munca si ei sa-mi completeze adeverinta de venit, cu salariile pe cele 12 luni dinaintea nasterii copilului.Decizia de suspendare a contractului de munca pe o perioada de o luna pentru CCC mi-au spus ca mi-o vor da cu o zi inainte sa intru in CCC.
Este corect sa nu-mi faciliteze completarea actelor corect si sa mi calculeze indemnizatia precum mamei copilului, cu 12 luni inainte de nasterea copilului, in timp ce eu voi sta cu el dupa implinirea varstei de 11 luni?Nu era normal ca pentru mame sa fie un formular de completat si pentru tati un alt formular, conform situatiei?
Precizez ca mai sunt 2 saptamani si eu nu am dosarul complet pentru a putea fi depus.
Mai mult de atat, am scos de la casa de pensii Bucuresti stagiul de cotizare si am fost nevoit sa mai scot un stagiu de cotizare de la casa de pensii a Judetului Ilfov, pentru ca firma la care lucrez in prezent are sediul in Otopeni.
Astept un rapuns pe aceasta tema si multumesc de asemenea in avans!
1.- Daca cele 12 luni sunt lucrate la mai multi angajatori trebuie sa luati acea adeverinta de la fiecare angajator pana se completeaza cele 12 luni.
- Adica actualul angajator va da adeverinat pe cele 8 luni iar angajtorul precedent va da adeverinta pentru celelalte 4 luni.
2. Indemnizatia pentru CCC luat de dvs. se calculeaza la fel ca si la mama numai ca se tine cont de veniturile dvs.
3. Formularele sunt aceleasi pentru orice persoana care solicita CCC.
4. Daca aveti toate celelalte acte pregatite nu este tarziu daca decizia de suspendare o primiti inainte cu o zi de a intra in CCC.
Multumesc pentru un raspuns asa de rapid.Angajatorul meu nu vrea sa completeze adeverinta pentru ca scrie de veniturile realizate cu un an inainte de nasterea copilului, cand inca eram angajat la cealalta firma.Cum sa le fac sa inteleaga ca trebuie completata cererea fara a se tine seama de ce scrie adltieram cu cele 12 luni si sa-mi completeze corect cererea si angajatorul meu cat si cel la care am lucrat atunci cand s-a nascut fiul meu.
De asemenea, daca eu primesc decizia de suspendare a contractului de munca pe o luna cu o zi inainte, eu nu pot depune dosarul in ziua intrarii in CCC, ci as vrea macar cu o saptamana inainte de CCC.
1. - Daca angajatorul nu stie sa completeze adeverinta sa intrebe la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.
- In adeverinta se vor trece numai lunile cat ati lucrat acolo (nu are de unde sa treca 12 luni daca dvs. ati lucrat numai 8 luni).
- Daca tot nu va elibereaza adeverinta necesara faceti urgent o sesizare la ITM care poate sa-i aplice amenda contraventionala.
2. Rugati sa va elibereze decizia de suspendare a CIM mai devreme, daca nu, aveti timp sa depuneti actele si in ziua cu care vi se suspenda CIM.