avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... circulatia cu mopedul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

circulatia cu mopedul

va rog sa-mi spuneti daca se poate circula cu mopedul(scuterul) daca nu am permis,doar atestat. va intreb deoarece am auzit tot felul de vorbe,uni spun ca se poate dar nu am prea vazut circuland cu scutere si nu as vrea sa am probleme,in cazul ca nu e voie. VA MULTUMESC ANTICIPAT !
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:54, 10 Mai 2013
nu se mai circula cu mopedul fara permis
bineinteles ca se poate circula cu mopedul (de fapt, cu orice vehicul) fara permis;) dar daca esti prins suporti consecintele asa ca respectati sfatului de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestatul pentru moped este valabil in italia? ionelushh ionelushh salutari de curind mi-am scos un atestat, pentru un moped \"scuter\" problema este ca in februarie merg in italia si as vrea sa-l iau cu mine . dar din cite ... (vezi toată discuția)
As dori si eu sa stiu mai multe detalii despre scuter fara permis, ... DrThrax2010 DrThrax2010 as dori si eu sa stiu mai multe detalii despre scuter fara permis, cele electrice, vad ca in mai multe magazine vand scutere electrice fara permis care ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Andrei123dssfgd Andrei123dssfgd Am fost prins cu scuterul pe DN de catre politia rutiera Vaslui, as vrea sa stiu ce as putea pati, am fost chemat la sectie la audieri iar acum astept sa vad ... (vezi toată discuția)