avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cetatean strain rezident pe termen lung -CE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cetatean strain rezident pe termen lung -CE

Buna ziua
Care este procedura de angajare pe perioada determinata a unui cetatean strain irakian care este rezident pe termen lung-ce.Cum il iregistrez in REVISAL.
Mentionez ca are permis de sedere pana in 2015.Am inteles ca are si un CNP,nu stiu care este acela.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 10 Mai 2013
Este aceasi procedura ca si pentru un cetatean roman ... se incheie c.i.m. si apoi se completeaza si se transmite in Revisal el tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca niko79 niko79 Buna ziua! Imi puteti spune daca in cazul unui cetatean strain (iordanian) trebuie si permis de munca si de sedere la incheierea cintractului individual de ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean republica moldova zxz19 zxz19 buna ziua ce conditii trebuie sa indeplinesc/ ce pasi sa urmez pt a angaja un cetatean din republica Moldova, casatorit cu un cetatean roman? (are carte de ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean libanez elam elam Buna ziua ! Va rog frumos, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema : - dorim angajarea unui cetatean libanez, care are permis ... (vezi toată discuția)