avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... NUMERE PROVIZORII
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

NUMERE PROVIZORII

AM DEPUS O ACTIUNE PRIN CARE CER INSTANTEI PRELUNGIREA NR ROSI DUPA CELE 90 DE ZILE ASA CUM SPUNE LEGEA ,OARE CREDETI CA MI SE VA ACORDA PRELUNGIREA NR ROSI PE BAZA CERTIFICATULUI DE GREFA CARE OBLIGA LA PRELUNGIREA AUTORIZATIEI DE CIRCULATIE....ASTEPT PARERILE CELOR CARE AU MAI FACUT ACEST DEMERS....
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:51, 10 Mai 2013
Buna ziua,
S-a judecat dosarul si ati avut castig de cauza?
Daca da, atunci e de preferat sa formulati si o cerere de urgentare a motivarii si dupa comunicare sa o legalizati.
Doar certificatul de grefa nu stiu daca va ajuta.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare favorabila, ce fac cu ea? marian24gam marian24gam Buna ziua ! Am primit comunicarea de la judecatoria la care am facut plangere pentru suspendarea permisului de conducere(favorabila mie),au trecut cele 15 ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! In urma unui proces am castigat in instanta obligativitatea platii de catre doi infractori a sumei unui obiect ce mi-a fost sustras.As dori sa va ... (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare din anii '90 Bossde_Boss Bossde_Boss Taxa de inmatriculare care se platea dupa anii 90 este aceiasi cu timbrul de mediu? (vezi toată discuția)