avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Valoare taxa timbru pentru transformare antecontract ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Valoare taxa timbru pentru transformare antecontract in contract

Buna ziua,

Am facut un antecontract iar promitentul nu a poutut sa-si onoreze obligatiile (obtinerea cadastrului). ce taxe de timbru se platesc pentru a actiona in vederea recunoasterii contractului pe cale juridica? conditiile cerute de lege pentru aceasta actiune sunt deja indeplinite
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:52, 11 Mai 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
valoarea taxei de timbru este de 3% din valoarea bunului.
Atentie, in anumite situatii, in functie de veniturile familiei, puteti solicita si ajutor public judiciar care poate consta fie in scutirea de taxa, fie in plata pe jumatate, fie in plata esalonata (in rate) a taxei.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru partaj-mod de calcul JulieC JulieC Buna ziua, doresc sa stiu care este procedura in cazul timbrarii unei cereri de partaj, ma refer la valoarea ei, in conditiile in care , imobilul este achitat ... (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare din anii '90 Bossde_Boss Bossde_Boss Taxa de inmatriculare care se platea dupa anii 90 este aceiasi cu timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru datorata de persoana decedata Petrina29 Petrina29 buna ziua. va rog sa imi spuneti cum este corect sa precedez in acesta situatie fostul sot cu care eram in proces avea de plata o taxa de timbru judiaciar . ... (vezi toată discuția)