avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare fara plata timbrului de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare fara plata timbrului de mediu

buna seara.am si eu o intrebare referitor, la a da statul in judecata pentru inmatriculare, dar fara a plati taxa de mediu.cum se zice numai cu numere rosii.multumesc:(
Se poate da in judecata. Deocamdata nu prea s-a reusit mare lucru.
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
carmen01011958, moderator
Se poate actiona in instanta, dar in marea majoritate a cazurilor fara a putea inmatricula autoturismul fara plata timbrului. Desi unele tribunale au admis astfel de actiuni,Serv Inm Auto a facut recurs(dar nu in toate cazurile....)si la recurs, curtile de apel au admis recursurile si pe cale de consecinta, au respins actiunile de inmatriculare.Am inteles totusi ca la Brasov se admit astfel de actiuni,dar nu am vazut sentinte legalizate....!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto ionuttiron ionuttiron vreau sa cumpar un renault laguna din 2001 si doresc sa-l inmatriculez fara sa platesc taxa auto ce trebuie sa fac . recomandati-mi un avocat (vezi toată discuția)
Evitare timbru mediu - jurisprudenta Boldea Boldea Gasesc pe net gramezi de postari cu sfaturi procedurale cu privire la evitarea platii timbrului de mediu prin actiune formulata impotriva Serviciului de ... (vezi toată discuția)
Proces taxa auto castigat in inanuarie 2013 claely claely in luna decembrie 2012 am dat in judecata serviciul inmatriculari pentru a-mi inmatricula autoturismul adus din Austria fara taxa de inmatriculare la ... (vezi toată discuția)