avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stergere notare proces in cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stergere notare proces in cartea funciara

Buna ziua.V-as ruga daca pute-ti sa-mi spune-ti pentru a sterge o notare la cadastru (interdictie pentru a nu putea vinde imobilul in timpul procesului) ce trebuie sa fac si ce documente imi trebuiesc ca noi sa redevenim proprietari la cadastru ,in urma unei hot.jud.definitive?
Cel mai recent răspuns: maryboz , utilizator 09:39, 12 Mai 2013
Solicitati la OCPI notarea hotararii judecatoresti ramasa definitiva si irevocabila
Cu hotararea definitiva si irevocabila mergeti la cadastru si silocitati radierea notarii litigiului. Sunteti proprietari oricum.
Multumesc d-na avocat Gerberga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune 30 de ani teren bucuresti tibors tibors Mai exista cale de atac dupa pronuntarea unei Hotarari de catre I.C.C.J. Bucuresti hotarare care imi este favorabila ca proprietar al terenului ? Deja se ... (vezi toată discuția)
Stergere litigiu din cf trandafir88 trandafir88 Buna ziua, Daca am inscris in cartea funciara a unui imobil un litigiu care inca se afla pe rol, este posibil daca eu imi dau acordul sa se ridice acel ... (vezi toată discuția)
Rectificarea cartii funciare karmena karmena Buna ziua Speta este: in baza Legii 10/2001, prin intermediul unui executor judecatoresc, in cartea funciara a fost inregistrata o interdictie de mostenitorul ... (vezi toată discuția)