tatal meu sa despartit de mama si sa recasatorit au stat in casa de la bunici ei nu au contribuit cu nimic el a decedat dupa 5 ani am facut succesiune si ni sa stabilit cotele de 1/4 sotia supravietuitoare si mie 3/4 mentionez ca casa este compusa din 3 camere si anexe in care mai stau un frate si o sora de a tatalui meu ei ne avind copi .Sotia supravietuitoare a plecat din camera in care statea acum 2 ani si vrea sa se intoarca ce pot face eu sa nu o mai primesc , ea a beneficiat de aceasta camera din 2001 cind a decedat tatal meu pina in 2011 as vrea sa schimb yala la camera respectiva daca se poate si e legal.
Dansa este si ea coproprietara ca si dvs . Singurul lucru este sa iesiti din indiviziune, fie pe cale amiabila la notar contra unei sulte adica o suma de bani, va revine intreg imobilul sau in instanta.
Mostenire
csalodas
Buna ziua am si eu o intrebare tata a decedat in luna feb.parintii sau despartit de mult tata sa recasatorit dar nu a avut copii in a doua casatorie el avind o ... (vezi toată discuția)