avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

tatal meu sa despartit de mama si sa recasatorit au stat in casa de la bunici ei nu au contribuit cu nimic el a decedat dupa 5 ani am facut succesiune si ni sa stabilit cotele de 1/4 sotia supravietuitoare si mie 3/4 mentionez ca casa este compusa din 3 camere si anexe in care mai stau un frate si o sora de a tatalui meu ei ne avind copi .Sotia supravietuitoare a plecat din camera in care statea acum 2 ani si vrea sa se intoarca ce pot face eu sa nu o mai primesc , ea a beneficiat de aceasta camera din 2001 cind a decedat tatal meu pina in 2011 as vrea sa schimb yala la camera respectiva daca se poate si e legal.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 13:55, 12 Mai 2013
Dansa este si ea coproprietara ca si dvs . Singurul lucru este sa iesiti din indiviziune, fie pe cale amiabila la notar contra unei sulte adica o suma de bani, va revine intreg imobilul sau in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune petricadracea petricadracea Ma adresez dvs. la rugamintea unui vecin cu urmatorul subiect la care nu am putut sa-i dau un sfat,nefiind competent. Decedeaza mama si in urma decesului se ... (vezi toată discuția)
Mostenire csalodas csalodas Buna ziua am si eu o intrebare tata a decedat in luna feb.parintii sau despartit de mult tata sa recasatorit dar nu a avut copii in a doua casatorie el avind o ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament ialexandru ialexandru Buna seara. Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatoarea situatie. Orice sfat este bine venit pentru ca in acest moment nici nu stiu de unde si cu ce sa ... (vezi toată discuția)