avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cumparator apartament chemat in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cumparator apartament chemat in instanta

In urma cu 6 luni am cumparat un apart. de la X .Alaturi de X am fost chemat in judecata de fiul lui X,la un proces Fond-pretentii.Fiul acestuia cere in instanta o anumita suma de bani pt ca ar fi adus imbunatatiri apartamentului, iar tatal acestuia nu i-a dat nici un ban ,dupa ce a vandut apartamentul.Eu nu inteleg ce treaba am eu cu aceasta problema a lor,fiind un cumparator de buna credinta.Nici nu-l cunosc pe acest fiu si sunt chemat ca parat alaturi de X.Au fost cateva termene ,nu m-am prezentat, pt ca am considerat ca n-am nici o treaba cu aceasta judecata. In continuare primesc citatii si nu stiu ce sa fac.Va rog sa ma lamuriti, daca trebuie sa ma prezint si daca nu merg ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: cirip , utilizator 10:37, 13 Mai 2013
Precizez ca X era unic proprietar pe acel apartament.Rog f un raspuns! Ms anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piritul nu se prezinta in instanta si nu este reprezentat probleme1 probleme1 Domnilor ! Sunt coproprietar ( prin cumparare ) a unei uorafete de teren si o parte dintr-un imobil , in cote de 2/3 . Cealalta cota , apartie unei failii ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la proces roxana_l roxana_l Buna ziua, Ce se intampla daca persoana parata nu se prezinta la proces (din rea vointa)? Se amana procesul sau se judeca in lipsa? Cate termene se poate ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament florinolin florinolin Buna ziua. De curand am cumparat de la un domn x un apartament(apartamentul este uzurfruct) si ieri am primit o citatie de la Tribunal in calitate de parat de ... (vezi toată discuția)