avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii baza calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

baza calcul concediu medical

Am un salariat caruia trebuie sa-i refac baza de calcul la concediu medical pentru ca are initial si programul nu il calculeaza automat.Are concediu initial in aprilie 2013 si trebuie sa-i refac baza de calcul incepand cu luna oct.2012.El a lucrat in oct si o parte din nov dupa care a fost in medical luna intreaga toata perioada pana in prezent.Ce sume in calculez la baza?Se aduna salariul brut chiar daca in lunile de concediu medical are 0 la ore lucrate?
Si in nov ii adun salariul de baza sau cel efectuat pt ca nu a avut lucrat toata luna?Multumesc dar nu am mai calculat pana acum concediu medical.
Cel mai recent răspuns: fdlsperanta1 , utilizator 16:09, 13 Mai 2013
In lunile in care a avut numai concediu medical se ia in calcul salarul brut aferent concediului medical (chiar daca nu are ore lucrate), iar pentru luna noiembrie trebuie adunat brutul aferent orelor lucrate cu brutul aferent concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concedii alexyn alexyn buna ziua, care este valoarea concediului de odihna de 21 zile si al concediului medical de 14 zile al unui angajat cu salariul minim pe economie. am inteles ... (vezi toată discuția)
Neclaritate declaratia de somaj rodia rodia Am un salariat care are toata luna aprilie concediu medical(initial+in continuare). Pentru zilele suportate de societate i-am calculat ca i se retine ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical boala obisnuita ana55 ana55 Subiect: calcul concediu medical boala obisnuita Subiect: calcul concediu medical boala obisnuita un functionar public cu studii superioare si o vechime ... (vezi toată discuția)