avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Schimb de informatii intre institutii
Discuție deschisă în Executare silită

Schimb de informatii intre institutii

Buna Ziua,

As dori sa stiu care este temeiul legal prin care o institutie (respectiv autoritate locala) poate cere informatii unei alte institutii (respectiv banca) despre o anumita societate, in vederea inceperii procedurilor de executare silita. Am primit raspunsuri de la banci inclusiv ca ei nu ne pot da informatii, pentru ca sunt confidentiale samd...si ca sa trimitem direct titlu executoriu daca societatea figureaza cu datorii, pai cum sa trimit adrese de infiintare a popririi la toate bancile existente daca nici macar nu stiu daca au cont la banca respectiva sau nu?
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Aveti executor bugetar? Daca da, trimiteti poprire direct, la toate bancile, chiar daca nu stiti daca au sau nu cont deschis. Daca nu aveti executor, adresati-va unui executor judecatoresc, el este competent sa ceara acele informatii si le va primi cu siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita familistu familistu Buna ziua In cat timp afla un executor judecatoresc de deschiderea unui cont bancar. Sunt executat silit am poprire pe 2 conturi pe care executorul le-a ... (vezi toată discuția)
Datorii banci mancipri mancipri AM FACUT CREDIT LA O BANCA . SUNT BUGETAR . NU REUSESC SA PLATESC LA TIMP RATA DAR CU ANUME INTARZIERI TOTUSI REUSESC SA PLATESC . BANCA A TRIMIS LA SERVICI O ... (vezi toată discuția)
Executare silita - blocare cont puncuskaa puncuskaa daca cineva este executat silit va fi blocata si ci\\ontul bancar? contul deschis la o alta banca? (vezi toată discuția)