avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - blocare cont
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - blocare cont

daca cineva este executat silit va fi blocata si ciontul bancar? contul deschis la o alta banca?
Buna ziua,

una si prima dintre masurile prin care opereaza institutia executarii silite, este poprirea.

Aceasta inseamna ca executorul judecatorec dupa ce obtine incuviintarea, va trimite adrese de infiintare a popririi atat catre banci cat si catre terti, respectiv angajatorul/angajatorii debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire la banca, dar sc nu are conturi deschise angyandreescu angyandreescu In momentul transmiterii adresei de poprire, la banca respectiva societatea in cauza nu avea niciun cont deschis. S-a comunicat executorului ca SC nu are ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in ... maiasavic maiasavic Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in momentul in care m-am trezit cu contul bancar blocat? la banca au spus ca nu stiu despre ce este ... (vezi toată discuția)