avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie transfer active catre asociati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie transfer active catre asociati

buna ziua,
am o societate cu 2 actionari pe care as dori sa o radiez. societate are ca activ un autoturism care conform hot.adunarii a actionarilor o sa revina unui actionar.m-a poate ajuta cineva cu inreg.in contabilitate ?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lorena2710 , utilizator 09:54, 13 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune actiuni+leasing monicabuhus monicabuhus La 31.10.2008 o societate cu 2 pers.juridice din Ungaria,cesioneaza partile sociale la 3 actionari pers.fizice straine,in baza unui contract de cesiune cu ... (vezi toată discuția)
Intrebare in legatura cu societatea. fraggyson fraggyson Buna ziua! O sa va explic mai pe larg o problema pentru care as dori un raspuns competent. In anul in 1993 bunica mea a infiintat un SRL, SRL in care i-a ... (vezi toată discuția)
Radiere societate lorena2710 lorena2710 buna ziua, as dori sa radiez o soc.com care are un autoturism inreg.la mijloace fixe.am o nelamurire cu privire la acest autoturism , si anume cum poate ... (vezi toată discuția)