in calitate de petent am deschis un proces impotriva CNADNR SA - CESTRIN ptr anularea unei amenzi deoarece auto mentionat in pv respectiv nu mai era in proprietatea mea la data contraventiei mentionate in pv; dosarul a fost trimis in instanta cu toate documentele si dovezile ref la transferul proprietatii asupra aceluii auto; solutia la primul termen a fost de amanare "în vederea respectării principiului continuităţii completului de judecată" iar la cel de-al doilea a fost "lipsa de procedura cu petenta" si s-a amanat iar ptr o data ulterioara.
intrebarea este: ce presupune acest "lipsa de procedura cu petenta" ?! ce trebuia sa fie facut eu in calitate de petenta ? mentionez ca nu am primit nicio instiintare in scris ref la acest dosar, iar singurele informatii sunt cele postate pe portal jusr.ro
Daca pana la termenul afisat pe portalul instantei nu primiti citatie, atunci va prezentati in instanta si astfel acoperiti lipsa de procedura cu dvs.si nu se va amana dosarul.
inteleg ca amanarea termenului a avut la baza necitarea mea, dar de ce chemarea in instanta ar fi necesara odata ca am solicitat inca de la deschiderea dosarului ca judecarea si solutionarea lui sa se faca fara prezentarea mea la sedintele de judecata ?
multumesc
Chiar daca ati solicitat judecarea in lipsa, tot este necesara incunostiintarea dvs prin ciitare. Abia apoi judecatorul poate proceda la solutionarea cauzei.