avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Data incetarii activitatii -cum se trece in revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Data incetarii activitatii -cum se trece in revisal

Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare...daca un angajat lucreaza inclusiv data de 13, ce data trebuie sa trec in revisal ?13 sau 14?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 13 Mai 2013
Data incetarii CIM este ultima zi de lucru, deci 13.04.2013. Aceasta va fi trecuta si in revisal.
Insa...cei care au intocmit revisalul considera ca data incetarii este ziua imediat urmatoare a ultimei zile de lucru...fara a avea temei legal. Ba mai mult, in D112, data incetarii este ultima zi de lucru. Cele 2 progr informatice se cam bat cap in cap.
Va multumesc mult!Intotdeauna aceasta data e o mare nebuloasa...:-/
Florin Cioca a scris:

...cei care au intocmit revisalul considera ca data incetarii este ziua imediat urmatoare a ultimei zile de lucru...fara a avea temei legal....

Nu este chiar asa ... in manualul de utilizare a Revisal-ului nu exista o astfel de opinie.

Asa ceva mai este sustinut si unele persoane care lucreaza in domeniul resurselor umane ... daca dam o cautare pe Forum veti observa acest lucru ..:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare incetare cim in revisal ContSters289528 ContSters289528 Buna ziua. Am inregistrat o incetare a CIM cu data de 23.04.2013 in Revisal, in 23.04.2013. Am observat in Raportul pe angajat scos din revisal la Interval ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca perioada determinata - cand se transmite revisal? mirela1984 mirela1984 sunt incepatoare in domeniul resurselor umane si as dori sa va prezint situatia mea: pt un cim perioada determinata 20.05-20.10.2014 cand se transmite ... (vezi toată discuția)
Revisal vicsilron vicsilron Buna ziua, Poate ma puteti ajuta cu urmatoarea nelamurire. Este obligatoriu ca Revisalul sa se tina la sediul societatii x, in conditiile in care societatea x ... (vezi toată discuția)