avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minor

Am intentat actiune de divort , dupa spusele sotului ,de comun acord .El insa nu mai este de acord si nu se prezinta la proces .Am fost la prima infatisare si mi s-a spus sa duc baiatul d 17 ani la audiere si sa duc doi martori . Nu am cum sa duc martori ca relatia din familie nu o poate vedea nimeni .Ce pot face in continuare ????
A fost sa imi faca ancheta sociala , baiatul fiind cu mine si urmeaza a doua infatisare .Ce ar trebui sa fac in continuare .Va rog ajutati-ma si dati-mi un sfat . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:02, 14 Mai 2013
Nu ati spus nimanui ce traiti cu sotul dvs ? Nu trebuie neaparat sa fi asistat, sa fie martor ocular. Martori la divort poate fi oricine ( in afara de copii) parinti, frati, vecini, prieteni, colegi.
Corect, o prietena careia v-ati plans, o sora care stie de la dv...
am prietene care stiau de la mine , sa vad daca vor sa vina.Trebuie obligatoriu sa imi iau avocat???
Nu e obligatoriu sa aveti avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog din suflet urgent bratie_daniela bratie_daniela Sunt in divort cu sotul meu ,care este si angajatul politiei.Aseara ma injurat in tot felul si ma lovit, mi-a luat actele (un chitantier de la serviciu) , ... (vezi toată discuția)
Scurta poveste..fara raspuns Pop Cristina Pop Cristina as fi vrut sa aflu si eu un raspuns.Maine am infatisare la divort.Divort cu minor. se spune ca ar fi prima infatisare(a mai fost una dar amanata cu ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori fara martori ContSters195759 ContSters195759 buna ziua,am doi copii minori de 10,respectiv un an si 3 luni,doresc sa divortez deoarece eu si sotul nu mai simtim nimic unul ptr celalalt. Nu ne mai leaga ... (vezi toată discuția)