avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie - dosar executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie - dosar executare silita

Buna ziua . Am primit o somatie pentru a plati in termen de O ZI , " creditoarei Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A" suma de 28 euro , precum si plata unor " cheltuieli de executare" a caror valoare la data prezenta este de 274, 70 lei, TVA inclus..
Se mai specifica si asta :" In caz de neconformare vom proceda la executarea silita, conform legii, urmand sa suportati si cheltuielile de executare ce se vor face in continuare".

Ce inseamna mai exact asta? Cum voi fi mai exact " executat silit " , daca nu am bani in nici un cont, nu primesc salariul pe card, deci nu se poate pune poprire pe salariu ? Ce " risc " daca nu platesc ? Va creste valoarea acestor " cheltuieli de executare "in progresie geometrica??

Este vorba despre neplata unei amenzi ( lipsa rovigneta) de acum 3 ani .( cel putin asta sustin ei , nu mai stiu daca am platit sau nu respectiva amenda)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 19:33, 13 Mai 2013
Chiar daca nu primiti salariul pe card, poate fi pusa poprire pe salariu. Executorul va trimite o adresa angajatorului dumneavoastra sa va retina suma respectiva din salar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru rovigneta! ddv82 ddv82 Buna ziua! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns daca se poate.Am de platit trei despagubiri pentru rovigneta din 2011.Daca le platesc acum desi ... (vezi toată discuția)
Executare silita amenda rovinieta cristina1993 cristina1993 la inceputul lunii decembrie 2010 am fost sanctionat de un agent al CNADR pt ca am circulat fara rovinieta. am platit amenda si tariful de despagubire. la o ... (vezi toată discuția)
Executare marola elena marola elena Buna seara. Ma numesc Elena. As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o anumita problema. Am o executare din partea unei banci al carei credit nu am mai reusit ... (vezi toată discuția)