avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediul firma intr un judet si punct de lucru in alt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediul firma intr un judet si punct de lucru in alt judet ???????????

buna ziua,

va rog sa imi spuneti cum sa procedez in situatia urmatoare ,sediul societatii este in jud hr si doresc sa deschid un punct de lucru in jud nt UNDE TREBUIE SA FISCALIZEZ CASA DE MARCAT ?
IN NEAMT SAU IN HARGHITA ?????????????????????????????????/:((


MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: husaru anca , utilizator 13:28, 3 Martie 2009
Fiscalizare inseamna procesul de trecere al unei case de marcat in regim de lucru fiscal, regim in care aparatul memoreaza toate sumele batute in memoria fiscala. Pentru a fiscaliza o casa de marcat trebuie parcurse urmatoarele etape:
- Intocmirea dosarului necesar eliberarii seriei fiscale
- Depunerea acestuia la Directia Generala a Finantelor Publice a judetului in care societatea dvs. are punctul de lucru la care va folosi casa de marcat. (De exemplu daca o societate comerciala are sediul social in Harghita si doreste sa foloseasca o casa de marcat la un punct de lucru din jud. Neamt, dosarul se va depune la D.G.F.P. Neamt)
- Obtinerea raspunsului (seria fiscala)
- Programarea casei de marcat de catre unitatea de service, conform seriei fiscale, datelor firmei, specificului societatii si trecerea casei de marcat in regim fiscal.
Actele de care avem nevoie pentru intocmirea dosarului de fiscalizare sunt:
- copie dupa Certificatul de Inmatriculare al firmei (C.U.I)
- copie dupa dovada spatiului (contract de inchiriere, comodat, asociere,etc.) sau copie dupa declaratia punctului de lucru la Registrul Comertului
- stampila unitatii, necesara pentru completarea Cererii de obtinere a numarului fiscal.
MULTUMESC MULT
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer casa de marcat intre societati g_adry g_adry Se poate transfera o casa de marcat de la o societate cu activitatea suspendata catre o alta societate? Detalii? (vezi toată discuția)
Vanzare casa de marcat AvadaniG AvadaniG In luna decembrie anul trecut mama mea a radiat un I.I pentru a ramane in concediu de maternitate. Am decis ca eu sa infiintez un I.I si sa mergem in ... (vezi toată discuția)
Numar ordine casa de marcat allyynnutza allyynnutza Buna ziua. A fost administratorul firmei la dgfp galati pentru a lua un numar de ordine petru fiscalizarea unei case marcat, dar i s-a cerut sa faca o adresa ... (vezi toată discuția)