avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Al doilea dosar pentru conducere sub influenta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Al doilea dosar pentru conducere sub influenta alcoolului, ce se poate intampla?

Am fost oprint de politia rutiera am fost testa cu aparatul care a indicat o valoare de 0,47 expirat am fost la singe prima proba unu la mie iar cea dea doua proba zero opt zeci, dar problema e ca asta ar fi al doilea dosar penal in nainte cu sapte zile sa expire celalat ma oprit ce credeti ca se poate intimpla acuma imi face dosar sau imi da o amenda administrativa politistul mia zis ca daca nu mai aveam dosarul vechi scapam cu o amenda acuma depinde de procuror voi ce ziceti cei care ati trecut prin asta va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters68065 , utilizator 17:29, 20 Iunie 2013
daca s-a dat amenda administrativa inseamna ca nu e infractiune deci nu putem vorbi de o infractiune in termenul de incercare.

in alta ordine de idei, chiar daca condamnarea vine dupa trecerea termenului de incercare, tot nu se schimba nimic - ramane obligatorie condamnarea
Poate nu mam facut inteles . Am primit de la procuror acasa in posta o comunicare . Care incepe asa . Ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea a unei sanctiuni administrative . Imi comunica ca prin ordonanta din 29/05/2013 a acestui parchet ati fost scos de sub urmarire penala in temeiul dispozitiilor art .11 lit.b si art 10 lit.b/1 din codul de procedura penala . Amenda in cuantum de 700 lei si am fost obligat la plata cheltuielilor judiciare in suma de 200 lei . Am platit totul si acuma astept sa se faca trei luni adica luna asta pe 24 acuma nu stiu daca se inapoiaza dupa 90 zile sau dupa 120 zile pe 24 acuma se fac 90 zile . Nu mai conteaza ca mai stau o luna . Bine ca sa terminat totul cu bine cine vrea sa ma intrebe cite ceva ma gaseste pe mes costi_email@yahoo.com
Dosarul meu nu a ajuns in instanta . Numa la procuror si procuroru a luat aceasta decizie de amenda administrativa . Daca aveam avocat ajungeam rau dar asa am putut singur sa rezolv
Pai asta ma interesa:CUM ai reusit sa rezolvi? Oricum, mersi pt. raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - explicatie sentinta geo-vem geo-vem Dispus rejudecarea Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate cererile formulate de recurentul parte vătămată şi civilă M.N. şi recurentul inculpat D.S ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare zaharia mirela zaharia mirela va rog din suflet sa ma ajutati.....sotul meu are o condamnare cu suspenare de 1 an jumate si recent a savarsit o alta fapta cu caracter penal...complice in ... (vezi toată discuția)
Injurii si amenintari adrianionica adrianionica fostul meu prietenul meu a fost condamnat cu suspendare 3 cu 5 ani pentru talharie.acum ma tot ameninta cu bataia si vorbe urate.daca eu ma duc sa depun ... (vezi toată discuția)