avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Revocare Administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Revocare Administrator SRL

Buna ziua,

Am si eu o intrebare legata de revocarea unui administrator al unui SRL - ma intereseaza daca in cadrul Adunarii Generale convocata de asociati (nu de Administrator) care a avut pe ordinea de zi revocarea administratorului - hotararea adunarii generale poate fi anulata de asociatii care au votat impotriva revocarii administratorului - pe considerentele ca revocarea administratorului nu a fost motivata, fiind facuta abuziv.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:53, 14 Mai 2013
Nu.
Asociatii pot decide cu votul majoritatii sau cu respectarea conditiilor prevazute de actul constitutiv al societatii, asupra numirii sau revocarii administratorului societatii. Hotararea de revocare a administratorului nu trebuie motivata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul are drept de opozitie? RodicaBi RodicaBi Buna ziua! un administrator al unui SRL are drept de opozitie cu privire la anularea hotararii AGA a revocarii sale pe motiv de nulitate relativa? Pe langa ... (vezi toată discuția)
Actiune civila de contestare hotararii aga la un srl otilia_adamescu otilia_adamescu Buna ziua avem urmatoarea situatie: sunt administrator unic si asociat cu 45%r la o firma de turism un SRL. Restul partilor sociale sunt detinute de o alta ... (vezi toată discuția)
Revocare admin/ excludere asociat srl zaitzus zaitzus Buna ziua, vin in fata dumneavoastra cu o problema si anume: In August 2013 am infiintat o srl avand domeniul de activitate distributie. Suntem 3 asociati, ... (vezi toată discuția)